¿Qué quieres aprender?

CURS INTENSIU - DISSENY ELÈCTRIC AMB EPLAN

CURS INTENSIU - DISSENY ELÈCTRIC AMB EPLAN

CIM UPC

Curso semipresencial

Barcelona


295
+ IVA

Duración : 12 Días

Aquest curs és de modalitat oberta, ja que s’impartirà de forma presencial i en streaming simultàniament. Escull si prefereixes seguir el curs de forma virtual en directe, o presencialment a les nostres instal·lacions.

A més, no és necessari seguir la mateixa modalitat tot el curs, és a dir, pots escollir seguir una o algunes sessions de forma virtual i unes altres de forma presencial.

T’ho pots encaixar com vulguis, des del primer dia tindràs un lloc per a tu a l’aula i l’enllaç d’accés a la sessió en directe.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona
Octubre 2022

Requisitos

EPLAN

Temario completo de este curso

DESCRIPCIÓ

La multiplataforma EPLAN agilitza els processos de fabricació dels productes basats en sistemes integrats d’automatització mitjançant l’ús de les bases de dades centrals, que permeten un estalvi de temps i la minimització d’errors en la planificació i execució de projectes.

Maneig senzill i resultats ràpids gràcies a la seva interfície gràfica d’usuari (GUI) basada en Windows. EPLAN resulta un sistema intuïtiu i fàcil d’utilitzar amb un gran ventall de funcions, com la vinculació automàtica entre components o la numeració automàtica de fils, borns i components que permeten als usuaris generar esquemes elèctrics de forma ràpida i senzilla. Amb la disposició d’una àmplia selecció de plantilles, juntament amb les biblioteques de símbols i components, s’agilitza encara més el treball de disseny.

L’objectiu del curs és aconseguir que l’alumnat conegui i sàpiga utilitzar les diferents eines i operacions del software, centrant-se en la plataforma EPLAN Electric amb l’objectiu d’aconseguir les competències necessàries per a la realització de projectes d’automatització i conèixer les eines adequades que ens permetin dissenyar i implementar projectes elèctrics d’automatització amb el suport del software EPLAN.

CONTINGUTS

  • Funcions bàsiques del software
  • Simbologia de components elèctrics
  • Eines per a la creació dels diferents tipus de plànols
  • Creació de projectes i plànols elèctric, seguint la normativa IEC 81346
  • Eines per a agilitzar el desenvolupament de projectes elèctrics
  • Elements repetitius: MACROS
  • Avaluacions automàtiques
  • Eines per a l’edició de les biblioteques
Ver más