¿Qué quieres aprender?

Ciberseguretat

Ciberseguretat

PIMEC Formació

Curso subvencionado presencial

Barcelona


Gratis

La ciberseguretat és essencial en les organitzacions per a salvaguardar la informació, la privacitat, la integritat i la disponibilitat dels sistemes i serveis digitals en una societat cada vegada més interconnectada. Si vols aprendre tots els aspectes claus de la ciberseguretat, inscriu-te en aquest curs!

Des de PIMEC, en col·laboració amb el SOC (Servei d'Ocupació de Catalunya), estem gestionant el Projecte Singulars, amb l'objectiu d'oferir formació i orientació laboral a joves d'entre 16 i 29 anys amb la finalitat de facilitar el seu accés al mercat laboral.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona
Marzo 2024

Objetivos

Aplicar els aspectes fonamentals en els quals es basa la ciberseguretat per a detectar possibles ciberatacs i implementar en les empreses, mecanismes de defensa que protegeixin la informació i els recursos que manegen aquesta informació. Conèixer les funcions, eines, processos i regulació per a dominar les actuacions de hacker ètic. Aplicar tècniques i protocols de seguretat i realitzar un full de ruta de la implantació del protocol de ciberseguretat en les organitzacións.

Requisitos

Títol de Tècnic Superior (FP Grau Superior) o equivalent. Haver superat la prova d'accés a Cicles Formatius de Grau Superior. Haver superat qualsevol prova oficial d'accés a la universitat. Certificat de professionalitat de nivell 3. Títol de Grau o equivalent. Títol de Postgrau (Màster) o equivalent.

Temario completo de este curso

Mòdul 1: COMM01 Ciberseguretat i Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) aplicat al comerç electrònic

Mòdul 2: COMM03 Gestió de la Ciberseguretat a PIMES, Comerç electrònic segur

Mòdul 3: IFCD072PO Desenvolupament I Activitats Del Hacker (teleformació)

Mòdul 4: IFCT133PO Ciberseguretat

Mòdul 5: FCOO03 Inserció laboral, sensibilització mediambiental i en la igualtat de gènere

Mòdul 6: FCOS02 Bàsic de prevenció de riscos laborals

Ver más