¿Qué quieres aprender?

Curs de Plegat/Engomat (Nivell I)

Curs de Plegat/Engomat (Nivell I)

Escola Gràfica Algueró

Curso subvencionado presencial

Sant Just Desvern (Barcelona)


Gratis

Duración : 14 Días

Les fases clau en la producció i control de qualitat d'envasos i embalatges inclouen la interpretació de l'ordre de treball, ajust i manteniment de la maquinària, identificació i correcció de defectes, mostreig, controls de qualitat, registre de dades i comprovació de característiques dels productes finals.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Sant Just Desvern
Abril 2024

Objetivos

Els objectius d'aquest curs són: Capacitar els participants en la interpretació eficaç de les dades de l'ordre de treball per a la fabricació d'envasos i embalatges. Ensenyar les tècniques per a la posada en marxa, ajust i manteniment de les línies d'elaboració. Instruir sobre els mètodes per ajustar la velocitat de producció segons les característiques dels envasos i embalatges. Formar en la sincronització eficient d'unitats dins de les línies de producció. Desenvolupar habilitats per a la identificació i correcció de defectes comuns en el producte. Inculcar pràctiques per a l'assegurament de la qualitat a través del mostreig i l'ús d'eines de control. Promoure la comprensió i aplicació de protocols per al registre de dades de control de qualitat. Preparar els alumnes per a realitzar inspeccions detallades del producte final, garantint la conformitat amb els estàndards de qualitat.

A quién va dirigido

Aquest curs està dirigit a: Operaris de línia i tècnics especialitzats en la fabricació d'envasos i embalatges. Supervisors i gestors de producció que busquen optimitzar els processos de fabricació i control de qualitat. Professionals del sector industrial interessats en millorar les seves competències en el maneig i ajust de maquinària de producció. Personal de control de qualitat que desitgi profunditzar en les tècniques específiques de comprovació i correcció en aquest àmbit. Qualsevol professional que busqui ampliar els seus coneixements en el camp de la fabricació d'envasos i embalatges per a promoure l'eficiència i la qualitat en els processos de producció.

Temario completo de este curso

El procés operacional i de control de qualitat en la fabricació d'envasos i embalatges. Inicia amb la importància de l'interpretació correcta de les dades de l'ordre de treball, seguix amb la descripció de les operacions per a la posada en marxa de les línies d'elaboració, incloent l'ajust de la velocitat de producció en funció de les característiques dels productes. Destaca la necessitat de sincronització entre les unitats de producció per a assegurar una eficiència òptima, així com la importància d'efectuar correccions i ajustos als elements i mecanismes de la maquinària per a complir amb les especificacions de l'ordre de treball. També s'enfoca en el manteniment de la velocitat de producció i l'assegurament de l'abastiment de matèries primeres.

S'identifiquen i descriuen diversos defectes comuns en el producte final, com ara problemes de sincronització, tonalitat, paral·lelisme en els talls i unions defectuoses, i s'ofereixen solucions per a la seua correcció. La importància del mostreig i dels controls de qualitat mitjançant l'ús d'instruments i equips específics és destacada, juntament amb el registre d'aquestes dades per a assegurar la conformitat del producte amb els estàndards de qualitat. Finalment, s'insisteix en la comprovació de diverses característiques físiques dels productes, com mides, doblecs, punts d'unió, i detalls de la impressió, com a part del control de qualitat a la sortida de les línies de producció.

Ver más