¿Qué quieres aprender?

Curs subvencionat D’eines per la Certificació Energètica d’Edificis

Curs subvencionat D’eines per la Certificació Energètica d’Edificis

Gremi de Constructors d'Obres Barcelona

Curso subvencionado presencial

Barcelona


Gratis

Duración : 15 Días

Aquest curs està adreçats a persones treballadores ocupades. Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona

Objetivos

Valorar el compliment de la Certificació Energètica d’Edificis, segons el que estableix la Normativa vigent a nivell nacional, amb el suport de les eines CERMA, LIDER-CALENER (HUKC), CE3 i CE3.

A quién va dirigido

Ingenieros, Arquitectos

Requisitos

Diplomatura o llicenciatura

Temario completo de este curso

MÒDUL NÚM. 1

Denominació: CODI TÈCNIC D’EDIFICACIÓ I LEGISLACIÓ ASSOCIADA A LA CERTIFICACIÓ ENERGÈTICA.
Objectiu: Conèixer l’estat actual de la legislació tant a nivell europeu com nacional en el marc de la certificació energètica d’edificis i les seves implicacions per als edificis ja construïts i de nova construcció.
Durada: 20 hores Continguts teòric pràctics: Document DB-HE del Codi tècnic d’edificació
Procediments generals i simplificats de certificació d’ edificis-Control i inspecció de certificats. Tècnics competents per a la realització. Sancions-Requisits de renovació i validesa del certificat d’eficiència energètica-Fases de la certificació energètica d’edificis nous.

MÒDUL NÚM. 2

Denominació: EINA CERMA Objectiu: Utilitzar l’eina CERMA per obtenir la certificació energètica d’edificis d’habitatges
Durada: 20 hores Continguts teòric -pràctics:-Programa CERMA com a opció simplificada per a ús residencial-Introducció de dades a l’eina-Obtenció de resultats-Solucions de millora energètica-Càlcul d’estalvis aconseguits.

MÒDUL NÚM. 3

Denominació: EINA UNIFICADA LIDER-CALENER (HULC) Objectiu: Utilitzar l’eina informàtica unificada LIDER-CALENER per a l’obtenció de la qualificació energètica obligatòria per a edificis de nova construcció i existents
Durada: 20 hores Continguts teòric -pràctics:-Introducció a l’eina dels components de la instal·lació-Reconeixement d’Espais-Introducció a l’eina dels sistemes d’aigua calenta sanitària, climatització i il·luminació de l’edifici-Qualificació energètica. Interpretació dels resultats-Limitació del consum i de la demanda. ExigènciesCTE-HE0i CTE-HE1-Informefinal.

MÒDUL NÚM. 4

Denominació: EINA CE3Objectiu:Utilitzar el programa CE3 per a la certificació energètica d’edificis existents
Durada: 20 hores Continguts teòric -pràctics: -Interfície inicial, formulari de generalitats i definició constructiva-Definició geomètrica a través de diversos procediments-Sistemes i mesures de millora. Obtenció de la qualificació energètica.

MÒDUL NÚM. 5

Denominació: EINA CE3XObjectiu:Utilitzar el programaCE3X per a la certificació energètica d edificis existents
Durada:20 hores Continguts teòric -pràctics:-Interfície inicial i patrons d’ombra-Formulari de l’envolupant tèrmica-Formulari d’instal·lacions-Anàlisi de les mesures i qualificació fina.

Ver más