¿Qué quieres aprender?

Desenvolupament d'aplicacions mòbils

Desenvolupament d'aplicacions mòbils

PIMEC Formació

Curso subvencionado presencial

Barcelona


Gratis

Els mòbils i les aplicacions (Apps) han adquirit una importància significativa en la vida moderna a causa del seu poder de connectivitat comptant, accés a la informació, productivitat i treball remot, entreteniment, etc. Per això, en aquest curs tindràs la possibilitat de desenvolupar Apps per als dispositius d'última moda.

Des de PIMEC, en col·laboració amb el SOC (Servei d'Ocupació de Catalunya), estem gestionant el Projecte Singulars, amb l'objectiu d'oferir formació i orientació laboral a joves d'entre 16 i 29 anys amb la finalitat de facilitar el seu accés al mercat laboral.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona
Marzo 2024

Objetivos

Desenvolupar aplicacions per a dispositius mòbils com a telèfons intel·ligents (telèfons intel·ligents) i tauletes (tauletes) amb sistemes operatius de codi obert i propietari (iOS). Capacitar per a la generació solvent i independent de codi amb llenguatge Swift, utilitzant l'entorn de desenvolupament integrat Xcode i el framework de persistència CoreData.

Requisitos

Certificat de professionalitat de nivell 1. Títol Professional Bàsic (FP Bàsica). Títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) o equivalent. Títol de Tècnic (FP Grau mitjà) o equivalent. Certificat de professionalitat de nivell 2. Haver superat la prova d'accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà. Haver superat qualsevol prova oficial d'accés a la universitat.

Temario completo de este curso

Mòdul 1: IFCD0051 Desenvolupament d'aplicacions amb Android nivell bàsic

Mòdul 2: IFCD37 Desenvolupament d'aplicacions per a dispositius mòbils

Mòdul 3: IFCD76 Desenvolupament d'aplicacions mòbils: IOS

Mòdul 4: FCOO03 Inserció laboral, sensibilització mediambiental i en la igualtat de gènere

Mòdul 5: FCOS02 Bàsic de prevenció de riscos laborals

Ver más