¿Qué quieres aprender?

Transport sanitari

Transport sanitari

PIMEC Formació

Curso subvencionado presencial

Granollers (Barcelona)


Gratis

El transport sanitari exerceix un paper crucial en l'àmbit de la salut en garantir el trasllat segur i eficient de pacients, personal mèdic i subministraments mèdics. En aquest curs, aprendràs tot el necessari per a mantenir preventivament el vehicle i donar assistència prehospitalària.

Des de PIMEC, en col·laboració amb el SOC (Servei d'Ocupació de Catalunya), estem gestionant el Projecte Singulars, amb l'objectiu d'oferir formació i orientació laboral a joves d'entre 16 i 29 anys amb la finalitat de facilitar el seu accés al mercat laboral.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Granollers
Marzo 2024

Objetivos

Mantenir preventivament el vehicle i controlar la dotació material d'aquest, realitzant atenció bàsica sanitària en l'entorn prehospitalari, traslladant al pacient al centre sanitari útil.

Requisitos

Títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria. Certificat de professionalitat de nivell 2. Certificat de professionalitat de nivell 1 de la mateixa família i àrea professional. Complir el requisit acadèmic d'accés als cicles formatius de grau mitjà o bé haver superat les corresponents proves d'accés regulades per les administracions educatives. Tenir superada la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys i/o de 45 anys. Tenir les competències clau necessàries, realitzant un prova d'accés al certificat de professionalitat.

Temario completo de este curso

Mòdul 1: SANT0208 CP Transport sanitari

Mòdul 2: Pràctiques a empresa

Mòdul 3: FCOO03 Inserció laboral, sensibilització mediambiental i en la igualtat de gènere

Mòdul 4: FCOS02 Bàsic de prevenció de riscos laborals

Ver más