¿Qué quieres aprender?

Windows 10 - MCSA Windows 10

Windows 10 - MCSA Windows 10

PUE

Curso subvencionado presencial

Barcelona


Gratis

Duración : 2 Meses

Vols fer un pas endavant al teu futur professional? En aquest cas, Lectiva.com et presenta aquest curs presencial de Windows 10 - MCSA Windows 10.

Aquest curs esta dissenyat per a proporcionar als alumnes els coneixements i habilitats necessàries per a: Instal·lar Windows i configurar dispositius; Identificar i resoldre problemes de seguretat de dades i Configurar i administrar actualitzacions.

Si estàs interessat en realitzar aquesta formació, fes click a “Pedir Inforrmación”. D’aquesta manera, els nostres assessors podran posar-se en contacte amb tu per a proporcionar-te tota la informació que necessites i resoldre’t els dubtes que tinguis. ¡No deixis escapar aquesta oportunitat!

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona

Objetivos

En la primera part del curs es proporcionen els coneixements per a: instal·lar i configurar ordinadors de taula amb Windows 10 i dispositius en un entorn corporatiu amb domini de Windows Server. Aquestes habilitats inclouen l’aprenentatge de cóm instal·lar i personalitzar sistemes operatius i aplicacions amb Windows 10, i configurar la connectivitat de xarxa local i remota i l’emmagatzematge. Els alumnes també aprendran a configurar la seguretat dels dades, la seguretat del dispositiu, i la seguretat de la xarxa, i mantenir, actualitzar i recuperar Windows 10. En la segona part del curs es proporcionen els coneixements per a: planificar i executar desplegaments de Windows 10 en grans organitzacions. Els estudiants també aprenen a manejar les instal·lacions de Windows 10 després de la implementació per a proporcionar identitats i seguretat de accés als dades i el ús de tecnologies relacionades amb la directiva de grup, accés remot i registro del dispositiu. Per a aportar una varietat de soluciones de dispositius i gestió de dades, s’introdueixen Microsoft Azure Active Directori, Microsoft Intune, i Gestió de Drets de Microsoft Azure. Aquests serveis son part de la Enterprise Mobility Suite, que proporciona identitat i gestió d’accés, i un dispositiu basat en el cloud, la aplicació i l’administració d’actualitzacions. A més a més, Enterprise Mobility Suite ofereix un accés més segur a les dades emmagatzemades tant al núvol com dins de les xarxes corporatives.

A quién va dirigido

Aquest curs esta dirigit als professionals de TI que estén interessats en especialitzar-se en aplicacions i desktops de Windows 10, i en la gestió de entorns de aplicacions i serveis de dades basats en cloud per a les organitzacions empresarials mitjanes i grans. Aquests professionals solen treballar amb les xarxes que estan configurades como entorns basats en domini de Windows Server amb accés controlat als serveis de Internet i del cloud.

Requisitos

Un cop t’hagis preinscrit al curs, hauràs de fer la corresponent prova de selecció, que té com objectiu seleccionar aquelles persones candidates que puguin aprofitar més el curs, en base als seus coneixements previs i experiència professional. El dia de la prova de selecció, hauràs de portar la següent documentació: Currículum Vitae actualitzat. Fotocòpia del DNI. Fotocòpia de la capçalera de la darrera nòmina, en cas d’estar treballant. Fotocòpia de la demanda d’ocupació (DARDO), en cas d’estar desocupat.

Temario completo de este curso

Instal·lació i configuració de Windows 10

- Descripció general de Windows 10

- Instal·lar Windows 10

- Configurar el seu dispositiu

- Configurar la connectivitat de xarxa

- Administrar emmagatzematge

- Administrar arxius i impressores

- Administrar aplicacions en Windows 10

- Administrar la seguretat de dades

- Administrar la seguretat del dispositiu

- Administrar la seguretat de la xarxa

- Solució de problemes i recuperació

- Manteniment de Windows 10

Configurant dispositius de Windows

- Descriure els desafiaments i solucions per a desktop i gestió de dispositius en un entorno empresarial.

- Implementar Windows 10 a l’empresa.

- Administrar perfils d’usuari i la virtualització de l’estat de l’usuari.

- Administrar la configuració d’aplicacions i desktops mitjançant Directiva de grup.

- Administrar inicio de sessió i identitat en Windows 10.

- Administrar el accés de dades per a dispositius basats en Windows.

- Administrar solucions de accés remot.

- Administrar dispositius amb Windows 10 mitjançant el ús de soluciones de mobilitat empresarial.

- Manejo de clientes desktop i mòbils mitjançant l’ús de Intune.

- Administrar les actualitzacions de Endpoint Protection mitjançant el ús de Intune.

- Manejar l’ús i accés als recursos mitjançant l’ús de Intune.

- Configurar i administrar client Hiper-V.

Ver más