¿Qué quieres aprender?

Educació Inclusiva: dislèxia

Educació Inclusiva: dislèxia

Fundación Pere Tarrés

Curso subvencionado para trabajadores online


Gratis

Duración : 30 Días

"Objectius generals:

-Dotar als professionals d'elements que permetin el treball efectiu a l'aula amb alumnes amb dislèxia.

Objectius específics:

-Conèixer i reflexionar sobre les dificultats d'aprenentatge que tenen els alumnes dislèxics i aplicar estratègies d'intervenció a l'aula per tal de millorar el procés d'aprenentatge dels alumnes amb aquest tipus de problemàtica.

-Reconèixer el concepte de dislèxia i diferenciar-lo d'altres de simila,conèixer el concepte des del punt de vista teòric i descriure els conceptes de dislèxia, disgrafia i disortografia

-Informar sobre les diverses formes d'identificar els estudiants amb dislèxia en els diferents rangs d'edat: reconèixer les característiques del nen dislèxic

-Efectuar un bon diagnòstic mitjançant el reconeixement de les principals característiques que presenta el nen dislèxic

-Dotar de recursos als professors per donar suport als estudiants amb dislèxia a l'ala

-Aplicar els mitjans adequats per tal d'afavorir l'aprenentatge dels nens dislèa

-Reconèixer les noves tècniques d'intervenció per tractar les dificultats de la lectoescriptra

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

A quién va dirigido

Aquest curs està dirigit prioritàriament a treballadors en actiu. S'admeten a persones autònomes i personal de l'administració pública. Cal indicar-ho a la pestanya de col·lectiu i facilitar les dades de l'empresa correctament."

Temario completo de este curso

Concepte de dislèxia. - Concepte de dislèxia, disgrafia i disortografia - Bases neurològiques dels trastorns d'aprenentatge en la lectoescriptura i càlcul (LEC) Característiques del nen dislèxic. - Història familiar de problemes dislèxics (pares, germans, altres familiars) - Retard a aprendre a parlar amb claredat - Confusions en la pronunciació de paraules que s'assemblen per la seva fonètica - Nens fins a 9 anys. Particular dificultat per a aprendre a llegir i escriure - Nens entre 9 i 12 anys. Continus errors en lectura, llacunes en comprensió lectora. - Nens majors de 12 anys. Tendència a l'escriptura descurada, desordenada, en ocasions incomprensible. Diagnòstic de la dislèxia. - Detecció de la dislèxia: símptomes. - Identificació, avaluació i diagnòstic dels trastorns d'aprenentatge de LEC - Avaluació global i interdisciplinària. - Informe especialitzat. Intervenció en dislèxia. - Dificultats d'aprenentatge i mètodes pràctics a aplicar - Dificultats d'aprenentatge i atenció precoç - Recursos dins de l'aula - Recursos d'internet - Estudi de casos - Endarreriment del llenguatge - Trastorns de LEC - Atenció precoç dels trastorns de LEC - Recursos d'Internet - Estudis de casos El paper dels pares en el tractament de la dislèxia"
Ver más