¿Qué quieres aprender?

Bioètica

Bioètica

URL - Universitat Ramon Llull. Màsters Oficials

Máster presencial

Barcelona


5.801
IVA inc.

Duración : 2 Años

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona
Octubre 2016

Objetivos

El Màster t'oferirà l'oportunitat de reflexiona sobre les qüestions i conflictes ètics en l'àmbit de la sanitat i la salut, i et capacitarà per a la presa de decisions dins d'un equip de professionals i per treballar en un comitè ètic. Coneixeràs els fonaments de la bioètica, et formaràs en drets humans i antropologia i en bioètica global. Abordaràs qüestiones de la filosofia de la ciència i l'ètica aplicada, aprendràs a identificar les problemàtiques clíniques al final de la vida i a trobar formes ètiques de resolució de conflictes. Desenvoluparàs a més habilitats personals i de comunicació i estaràs capacitat per gestionar els recursos sanitaris.

A quién va dirigido

El Màster es dirigeix a titulats i professionals de l'àmbit sanitari que vulguin adquirir recursos per a l'aplicació de la bioètica. La formació té una durada de dos anys i es realitza de manera presencial. L'alumne que desitgi compaginar l'estudi amb les obligacions professionals, tindrà la possibilitat de cursar el màster de manera virtual amb tots els recursos d'aprenentatge necessaris i el suport de l'equip docent.

Requisitos

Titulació universitària oficial de grau europeu (o títol de llicenciat, d'enginyer, d'arquitecte, diplomat, enginyer o arquitecte tècnic). En cas de titulacions estrangeres a la UE: títol equivalent otorgat per una institució d'ensenyament superior acreditada i expedient acadèmic de la formació oficial acreditada amb la nota mitja de la universitat d'origen.

Temario completo de este curso

S'adjunta a aquesta informació un document amb el detall d'assignatures del màster:
L'estructura general de continguts del màster és la següent:
  • Fonaments de bioètica
  • Antropologia i drets humans
  • Diàleg bioètic i bioètica global
  • Inici de la vida
  • Escenaris clínics i rols professionals
  • Investigació i aplicació biomèdica
  • Problemàtiques clíniques al final de la vida
  • Treball de fi de màster (15 ECTS)
Ver más