¿Qué quieres aprender?

Màster en Ciència de Dades

Màster en Ciència de Dades

UDG - Universitat de Girona.

Máster presencial

Girona


1001-2000 €

La ingent quantitat de dades que es generen diàriament contenen, d’una forma més o menys explícita, una també ingent i valuosa quantitat de coneixement. Aquest coneixement acaba essent la clau de l’èxit en molts entorns de la vida quotidiana: a un negoci li pot permetre saber quins productes ha de potenciar d’acord amb les reaccions dels clients a les xarxes socials; en l’àmbit mèdic pot proporcionar assistència en el diagnòstic mitjançant imatges o en la predicció de l’evolució d’una pandèmia; en el disseny de rutes de transport òptimes pot ser determinant per a predir l’estat del trànsit en el moment del desplaçament; etc. El procés de transformació de dades en coneixement és l’objecte d’estudi de la ciència de dades.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Girona
Septiembre 2024

Objetivos

El Màster en Ciència de Dades de la Universitat de Girona pretén oferir, principalment però no exclusiva, a graduats i professionals en l’àmbit informàtic i de les enginyeries, la possibilitat d’adquirir una formació especialitzada en el conjunt multidisciplinari de tècniques, algoritmes i processos utilitzats per a poder extreure coneixement a partir de qualsevol font de dades. El màster tindrà un caràcter eminentment pràctic i aplicat, alhora que garantirà l’aprenentatge d’uns sòlids fonaments estadístics i de programació aplicats a la ciència de dades. En acabar els estudis l’estudiant coneixerà les principals eines i mètodes de ciència de dades per a poder emprendre el desenvolupament i/o la direcció i gestió d’un projecte de ciència de dades. Paral·lelament aquest màster també obra la porta a la recerca i als estudis de doctorat en àmbits com la intel·ligència artificial, l’estadística, la matemàtica, etc.

A quién va dirigido

Els criteris de selecció es mantindran fixes amb la següent estructura: - Formació específica en l'àmbit de la informàtica i l'estadística o experiència professional acreditable en l'àmbit de la informàtica o la ciència de dades (50%) - Expedient acadèmic de formació oficial acreditada, ponderat segons la nota mitjana de la universitat d'origen (40%) - Processos de raonament i abstracció; capacitat de treball individual i raonament, suficiència per a la interpretació de resultats a nivell de habilitats o habilitats per aconseguir-los, formar-se en grups heterogeni o formar-se per generar coneixement o contribuir a la resolució de problemes (10%)

Requisitos

Per accedir a aquest màster serà necessari estar en possessió d'un títol universitari oficial espanyol o un altre expedit per una institució educativa que faculta el país emissor de títols per a l'accés als màsters tal com estableix l'article 16 del Reial decret 1393/2007.

Temario completo de este curso

Mètodes de Ciència de Dades:

  • Estadística per a Ciència de Dades
  • Machine Learning
  • Tècniques avançades de Machine Learning


Eines per a projectes de Ciència de Dades:

  • Adquisició i preparació de les dades
  • Desenvolupament, gestió i casos pràctics de projectes de ciència de dades
  • Visualització de la informació Big Data


Optatives:

  • Especialitzacions de ciència de dades
  • Pràctiques en entorn laboral
  • Aprenentatge automàtic i optimització
  • Dades longitudinals i temporalitat


Treball final de Màster

Ver más