¿Qué quieres aprender?

Màster en Computació d'imatge Mèdica

Màster en Computació d'imatge Mèdica

UDG - Universitat de Girona.

Máster presencial

Girona


1001-2000 €

El processat i anàlisi d’imatges juntament amb la intel·ligència artificial són actualment camps claus i rellevants per a l’avenç en la medicina, biotecnologia, salut i benestar. La recerca i el desenvolupament d’eines en aquests camps troben nombroses aplicacions directes a la indústria, on les necessitats són cada vegada més importants. El Màster en Medical Image Computing (MIC) és un màster de 60 ECTS que neix amb la idea d'oferir un ensenyament d'alta qualitat en aquestes àrees d'intel·ligència artificial i desenvolupament d’aplicacions software per al diagnòstic assistit per ordinador en entorns mèdics, abastant també una introducció a les aplicacions robòtiques en aquest entorn. El màster MIC ofereix un contingut acadèmic innovador i actual, que permetrà a l’estudiant assentar les bases del seu futur desenvolupament professional. Els professors del MIC participen activament en la recerca en aquest camp, sent referents a nivell espanyol i internacional.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Girona
Septiembre 2024

Objetivos

- Adquirir el coneixement i habilitats necessàries per analitzar, dissenyar i implementar tècniques d’anàlisi i processament d’imatges, tant a nivell genèric com al nivell particular de la imatge mèdica. - Adquirir el coneixement i habilitats necessaris per analitzar, dissenyar i implementar tècniques d’intel·ligència artificial (Deep Learning) aplicades al camp mèdic. - Adquirir la capacitat per a l’aplicació dels coneixements teòrics en diferents àmbits d’actuació pràctics. - Adquirir l’hàbit de l’anàlisi crític, l’avaluació de sistemes i el disseny de projectes i experiments relacionats amb tècniques i metodologies sobre una àrea especialitzada de la recerca i la seva aplicació i transferència a l’entorn industrial. - Adquirir les habilitats necessàries per a la comunicació oral i escrita, per a la formulació i resolució de problemes i per a la planificació de processos seguint els estàndards acadèmics i professionals. - Adquirir la capacitat del treball autònom i de tasques de lideratge de grups, així com facilitar l’adaptació a diferents rols i situacions professionals. - Adquirir les habilitats per interactuar eficientment en un entorn multicultural i multilingüe.

A quién va dirigido

Es valoraran els expedients dels estudiants que tinguin una formació en enginyeria, incloent coneixements teòrics d’algorítmica i/o llenguatges de programació. Podran accedir al màster estudiants amb un grau en enginyeria informàtica, biomèdica, industrial, electrònica, etc o d’altres graus com físiques, matemàtiques amb assignatures bàsiques semblants.

Requisitos

Els estudiants, per ser admesos, hauran d’acreditar: - Obtenció d'un grau (mínim 180 ECTS) en enginyeria o d'altres graus amb assignatures bàsiques semblants. - Un nivell adequat d’anglès per seguir els cursos, que correspon a un nivell B2. - La motivació de l’estudiant per cursar els estudis i transcendència per al seu desenvolupament professional.

Temario completo de este curso

Especialització:

  • Registre d'imatges mèdiques i aplicacions
  • Segmentació d'imatges mèdiques i aplicacions
  • Cirurgia assistida per ordinador i robòtica mèdica
  • Diagnòstic assistit per ordinador
  • e-Salut
  • Bones pràctiques en investigació i disseminació científica


Tesi de màster

Ver más