EMTM - Màster Europeu en Direcció Turística

EMTM - Màster Europeu en Direcció Turística

UDG - Universitat de Girona.

Máster presencial

Girona


5.334 

Duración : 2 Años

Si comptes amb formació en el sector turístic i vols especialitzar-te en la gestió professional de polítiques turístiques sostenibles i el disseny d'estratègies per al foment del turisme responsable, aquesta formació és per a tu. Lectiva.com et presenta el Màster Europeu en Adreça Turística Erasmus Mundus (EMTM), una formació impartida en 3 universitats europees de prestigi entre les quals es troba la Universitat de Girona.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Girona
Septiembre 2019

Objetivos

El Màster té l'objectiu de formar professionals capaços d'analitzar l'estat del Turisme i el seu desenvolupament amb la finalitat de dissenyar estratègies per fomentar la sostenibilitat i crear productes turístics competitius. Et formaràs en economia de l'oci, en gestió de projectes, economia i direcció mediambiental en el turisme i en estratègies d'innovació. Aprendràs a dissenyar polítiques turístiques respectuoses amb el medi i el desenvolupament urbà i rural, et formaràs en gestió de clients en turisme i en comunicació estratègica. Estaràs capacitat per gestionar polítiques turístiques en institucions, organismes oficials i dissenyar productes turístics sostenibles.

A quién va dirigido

El Màster està destinat a titulats i professionals del sector turístic que vulguin adquirir competències per a la gestió estratègica d'empreses turístiques. La formació té una durada de dos anys i es realitza de manera presencial en les 3 universitats europees participants. L'alumne haurà d'acreditar un nivell excel•lent d'anglès ja que el màster s'imparteix íntegrament en aquest idioma.

Requisitos

Principal criteri de selecció: estudiants que hagin obtingut el títol de grau o Master (=180 ECTS crèdits i més) en: turisme, economia, administració de negocis, geografia o d’altres camps relacionats amb les ciències socials i les humanitats. Excel•lència en l’obtenció de carreres universitàries (la mitjana ha de ser d’A o B com a mínim en un 70%). Nivell d’anglès competent aprovat per TOEFL (no s’acceptaran Test Oficials/Institucionals) com a mínim amb 230 punts (en ordinador), 575 punts (en paper), 88 punts (en examen via internet), IELTS (acadèmica) 6.5 o CAE nivell mínim C.

Temario completo de este curso

Primer termini: Conceptualització
Conceptualització avançada i comunicació de la sostenibilitat, innovació i competitivitat en la gestió i desenvolupament turístic.
Turisme sostenible
Desenvolupament
Comunicació estratègica
Economia de l’oci i el turisme
Gestió de projectes
Segon termini: Disseny de polítiques turístiques
Formulació i disseny d’estratègies sostenibles i competitives per al desenvolupament i gestió del turisme.
Política turística
Turisme i la Unió Europea
Economia medi ambiental en el turisme
Direcció medi ambiental en el turisme
Mètodes d’investigació en turisme
Tercer termini: Implementació
Implementació d’estratègies competitives i sostenibles en les destinaciones turístiques. Desenvolupament i gestió de producte.
Col·laboració i gestió de contactes en la direcció de turisme.
Desenvolupament i gestió del turisme local
Turisme cultural en destins urbans
Gestió de clients en turisme
Innovació en turisme i la nova gestió de producte
Acords contractuals en la gestió de productes i destinacions turístiques
Quart termini
Tesis del Màste
Ver más