¿Qué quieres aprender?

Estudis Internacionals sobre Mitjans, Poder i Diversitat

Estudis Internacionals sobre Mitjans, Poder i Diversitat

UPF -Universidad Pompeu Fabra

Máster presencial

Barcelona


3.301
IVA inc.

Duración : 1 Año

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona
Noviembre 2017

Objetivos

El programa ofereix una mirada transversal i crítica des de diferents perspectives de les ciències socials sobre les estructures de poder existents darrere les pràctiques comunicatives (tant periodístiques com persuasives o d'influència) i que impacten en els processos socials relacionats amb la diferència i la diversitat, els reflecteixen i hi interaccionen.

A quién va dirigido

Llicenciats o graduats universitaris, preferentment en un grau de comunicació (Periodisme, Comunicació Audiovisual, Publicitat i Relacions Públiques, etc.). També poden optar al màster altres graduats de qualsevol àmbit de les humanitats, les ciències socials i les ciències jurídiques, així com de les ciències de la salut o de les tecnologies.

Requisitos

Títol universitari oficial de grau i expedient acadèmic de la formació oficial acreditada amb la nota mitjana de la universitat d'origen. Tenen preferència els titulats en l'àrea de comunicació i en qualsevol àrea de les ciències socials, les ciències jurídiques i les humanitats que vulguin realitzar la seva carrera professional en els mitjans de comunicació, en gabinets de comunicació d'organismes internacionals, en organismes no governamentals o en organismes governamentals de tots els nivells. També s'accepten graduats en altres àrees però amb experiència professional dins de l'àrea.

Temario completo de este curso

  • L'Ètica de la mediació: diversitat i poder
  • Comunicació Intercultural
  • Poder i Diversitat de Gènere als Mitjans de Comunicació
  • Mètodes de Recerca I
  • Estudis Crítics sobre Mitjans de Comunicació i Animals
  • Justícia Global, Guerra i Pobresa als Mitjans de Comunicació
  • Mètodes de Recerca II
  • Treball de Fi de Màster
Ver más