¿Qué quieres aprender?

Gestió esportiva

Gestió esportiva

UDL - Universitat de Lleida. Màsters Oficials

Máster presencial

LLEIDA (Lleida)


2.748

Duración : 1 Año

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

LLEIDA
Septiembre 2023

Objetivos

El Màster té com a objectiu formar professionals capaços d'organitzar les àrees tècniques en una entitat esportiva, que puguin donar resposta a les necessitats dels clients i gestionar les activitats esportives. El Màster et formarà en estratègies de màrqueting per a centres esportius, en gestió financera aplicada a les organitzacions esportives i als centres i en recursos per a l'administració. Et podràs especialitzar en tècniques de direcció tècnica i esportiva, en gestió d'entitats comercials o associatives i en administracions públiques. Adquiriràs habilitats de gestió i podràs assumir llocs de responsabilitat dins de la gestió de l'esport en diferents àmbits professionals.

A quién va dirigido

El Màster es dirigeix a estudiants o professionals que vulguin especialitzar-se en l'àmbit esportiu ja sigui en un entorn escolar, professional o en centres esportius d'àmbit públic o privat. La formació té un any de durada i es realitza de manera presencial. Tindràs l'oportunitat d'escollir entre l'opció d'estudi a temps complet o temps parcial per compaginar l'estudi amb les teves altres activitats.

Requisitos

Titulació oficial de grau universitari europeu o equivalent (llicenciatures, diplomaturas, etc...), homologat si s'ha obtingut en una universitat estrangera a la UE.

Temario completo de este curso

  • Mòdul 1. Fonaments de la gestió esportiva (10 ECTS-OB)
  • Mòdul 2. Habilitats per a la gestió esportiva (10 ECTS-OB)
  • Mòdul 3. Instruments per a la gestió esportiva (10 ECTS-OB)
  • Mòdul 4. Gestió de l’esport en els diferents àmbits professionals (10 ECTS-OB)
  • Mòdul 5. Prácticum-treball final de màster (20 ECTS-OP)
  • Mòdul 6. Projete de recerca- treball final de màster (20 ECTS-OP)
Ver más