¿Qué quieres aprender?

Innovació i gestió hotelera

Innovació i gestió hotelera

URL - Universitat Ramon Llull. Màsters Oficials

Máster presencial

Barcelona


14.500
IVA inc.

Duración : 1 Año

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona
Octubre 2016

Objetivos

El Màster té la finalitat de formar professionals en el disseny d'estratègies orientades a l'organització de l'hotel i a la millora dels serveis. Estaràs capacitat per analitzar els recursos propis del negoci i analitzar els entorns internacionals per dissenyar productes i millores destinades als clients. Et formaràs en el disseny d'un programa per al desenvolupament del lideratge en l'entorn hoteler, adquiriràs competències en l'aplicació d'estratègies d'innovació i et formaràs en tècniques d'administració i desenvolupament del projecte empresarial. Estaràs capacitat per treballar en equips de direcció hotelera i innovació en serveis.

A quién va dirigido

El Màster es dirigeix a titulats i professionals que desitgin aplicar recursos innovadors en la gestió de cadenes hoteleres o gestionar empreses de serveis. La formació té una durada d'un any i es realitza de manera presencial. El primer període es cursa a la Universitat Ramon Llull i el segon a Maastricht. L'alumne haurà d'aportar uns coneixements excel•lents en anglès ja que les classes s'imparteixen íntegrament en aquest idioma.

Requisitos

Titulació universitària oficial de grau europeu (o títol de llicenciat, d'enginyer, d'arquitecte, diplomat, enginyer o arquitecte tècnic). En cas de titulacions estrangeres a la UE: títol equivalent otorgat per una institució d'ensenyament superior acreditada i expedient acadèmic de la formació oficial acreditada amb la nota mitja de la universitat d'origen. Anglès nivell C.

Temario completo de este curso

S'adjunta a aquesta informació un document amb el detall complet d'assignatures del màster.
El màster es compòn de 60 ECTS. La primera part del programa comença a Barcelona i la segona a Maastricht, a l'escola de direcció hotelera d'Holanda.
Té tres mòduls principals i pràctiques:
  • Module 1: Leadership Development Program competencies
  • Module 2: Innovation and Entrepreneurship in Hospitality
  • Module 3: International Hospitality Management
  • In-company Project and Master Thesis
Ver más