¿Qué quieres aprender?

MScEF - Màster Erasmus Mundus en Ciència Forestal Europea.

MScEF - Màster Erasmus Mundus en Ciència Forestal Europea.

Universitat de Lleida. Masters Erasmus Mundus

Máster presencial

Lleida


8.000
IVA inc.

Duración : 2 Años

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Lleida
Octubre 2015

Objetivos

Amb aquest Màster obtindràs formació sobre les tendències de la ciència forestal europea, coneixeràs les diferents estratègies de gestió forestal sostenible, estratègies de conservació dels recursos naturals i et formaràs en tècniques d'anàlisis de l'estat dels recursos naturals. El Màster té com objectiu que l'alumne adquireixi una visió analítica sobre els canvis en el medi natural i les àrees forestals amb la finalitat d'implementar estratègies i polítiques de conservació. Coneixeràs a més les polítiques forestals en la resta d'Europa, podràs ocupar llocs d'analista mediambiental o com a coordinador de grups de treball per a la conservació del mitjà.

A quién va dirigido

El Màster està dirigit a titulats universitaris especialitzats en medi ambient o enginyeria forestal que desitgin ampliar la formació en investigació i gestió. La formació es realitzarà de manera presencial al llarg de 2 anys, cursant part del Màster en una universitat estrangera. És necessari poder acreditar un bon nivell d'anglès ja que les classes s'impartiran en la seva totalitat en aquest idioma.

Requisitos

Estan convidats a participar-hi estudiants entusiastes i amb capacitat. Han de comptar amb un Doctorat en el camp de la Silvicultura o similar per poder ser candidats. A més, la comprensió de l’anglès ha de ser sòlida.

Temario completo de este curso

1º Any – Semestre de Tardor

Els estudis començaran a principis d’Agost amb una benvinguda i orientació a Hèlsinki, Finlàndia, i Estocolm, Suècia. Per al primer mòdul d’estudis, et portarem al col·lectiu Skinnskatteberg, Suècia, on s’organitzen el mòdul en qüestió. Tots els desplaçaments des de i fins a Hèlsinki i Skinnskatteberg, així com els allotjaments, estaran organitzats. Les despeses seran cobertes pel Fons de Contribució del Curs, així que només s’ha de gaudir i concentrar-se en els estudis.

Els Mòduls 2 i 3 s’impartiran a Joensuu, Finlandia, on els estudiants passaran el semestre de tardor i fins al 31 de gener. Un cop més serà la secretaria de MSc European Forestry qui s’encarregarà dels viatges i dels allotjaments.

1r Any– Semestre de Primavera

Després de Joensuu, els estudiants viatjaran al país que hagin triat per començar el Mòdul 4, el Període d’Aplicació en Institucions Forestals. Aquest període correspon a una pràctica professional de 3 mesos de durada. Les Universitats del Consorci assistiran els alumnes per tal que puguin trobar allotjament, o els oferiran assessorament en qüestions acadèmiques i relacionades amb la pràctica professional.

Les dues últimes assignatures el primer any corresponen al Mòdul 5: Assignatura de camp en Ciència Forestal Europea, i el Mòdul 6: Ciència Forestal multifuncional en regions muntanyoses. El curs de camp comença el mes de Maig i porta als estudiants a viatjar per Europa des de Barcelona, España, y passant per França, Alemanya, Holanda, seguit immediatament del Mòdul 6, que s’imparteix a Àustria. Es proveirà a tots els alumnes de tots els viatges i els allotjaments, així com també dels àpats, mentre durin ambdós mòduls. Les despeses seran cobertes pel Fons de Contribució al Curs.

2n Any d’Estudi

En finalitzar el Mòdul 6, a mitjans de Juny, els estudiants tindran vacances d’estiu El segon any d’estudis es du a terme en les Universitats del Consorci, que s’hauran escollit durant la primavera passada. És possible quedar-se l’any complet a la universitat o dividir l’any en dues parts, estudiant durant el semestre de tardor en una universitat, i el semestre de primavera en una altra..

Assignatures

1r Any

  • Mòdul 1: Tendències en la Ciència Forestal europea
  • Mòdul 2: Administració sostenible de bosques a Europa
  • Mòdul 3: Assignatures electives
  • Mòdul 4: Període aplicat a institucions forestals
  • Mòdul 5: Classe de camp en Ciència Forestal europea
  • Mòdul 6: Ciència Forestal multifuncional en regions muntanyoses

2n Any

  • Mòdul 7: Obligatori i electiu
  • Mòdul 8: Tesis de Màster i Tesis de Seminari – Online
Ver más