¿Qué quieres aprender?

Recerca Biomèdica

Recerca Biomèdica

UPF -Universidad Pompeu Fabra

Máster presencial

Barcelona


3.420
IVA inc.

Duración : 1 Año

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona
Noviembre 2017

Objetivos

L'objectiu principal del màster és que l'estudiant adquireixi coneixements conceptuals i experimentals avançats sobre les bases moleculars i cel·lulars subjacents a processos i disfuncions cel·lulars rellevants en el funcionament fisiològic i les diferents patologies, i que els pugui aplicar a la recerca bàsica i biomèdica.

A quién va dirigido

El perfil més habitual és el de titulat en biologia, bioquímica o biotecnologia, però també han completat amb èxit el màster estudiants procedents de medicina, química, enginyeries, farmàcia o infermeria. Cal tenir una bona base i/o capacitat de comprensió i de maneig dels conceptes de la funció cel·lular i les interaccions moleculars (proteïnes, àcids nucleics).

Requisitos

Títol universitari oficial de grau (o el títol de llicenciat, d'enginyer, d'arquitecte, de diplomat, d'enginyer o arquitecte tècnic o, en cas de les titulacions estrangeres, el títol equivalent atorgat per una institució d'ensenyament superior acreditada) i expedient acadèmic de la formació oficial acreditada amb la nota mitjana de la universitat d'origen. Els àmbits acadèmics de la titulació han de ser: científico-naturals o de la salut. Consulta a la web del màster els requisits específics d'admissió.

Temario completo de este curso

Patologia Molecular i Cel·lular
Patologia Molecular de Sistemes
Introducció a l'Elaboració de Projectes de Recerca
Treball de Fi de Màster
Gens i Funció Cel·lular
Comunicació Cel·lular
Genomes i Sistemes
Organismes Model en Biomedicina
Progressos en Neurociències
Elements de Biocomputació
Comunicació Científica
Introducció a la Biomedicina
Seminaris Avançats en Recerca Biomèdica
Ciència en Acció
Ver más