¿Qué quieres aprender?

Màster en Sistemes Robòtics Intel·ligents (MIRS)

Màster en Sistemes Robòtics Intel·ligents (MIRS)

UDG - Universitat de Girona.

Máster semipresencial

Girona


1001-2000 €

Duración : 2 Años

A diferència dels robots industrials que operen en fàbriques, de forma aïllada i en un ambient predictible i adaptat a la tasca de la màquina, els sistemes robòtics intel·ligents han de cooperar o substituir els humans en tasques complexes i en entorns no estructurats i sovint impredictibles. El Màster en Sistemes Robòtics Intel·ligents (MIRS) és un màster universitari que té com a objectiu formar una nova generació d’enginyers que desenvoluparà noves aplicacions i eines per ampliar les capacitats d’aquests sistemes robòtics intel·ligents, en un futur proper. La tecnologia que està darrere del desenvolupament d’aquests sistemes prové de diferents àrees de coneixement com la intel·ligència artificial, la visió por computador, el control, la sensorització, l’aprenentatge automàtic i altres, totes elles amb una ràpida evolució en l’actual revolució digital. El MIRS és un màster de dos anys de durada amb 120 ECTS promogut per la UdG.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Girona
Septiembre 2024

Objetivos

L’objectiu principal del màster és oferir als estudiants una formació de postgrau especialitzada, de vanguarda i de recerca en l’àrea dels sistemes robòtics intel·ligents. El MIRS pretén dotar a graduats de procedència diversa (això és informàtica; enginyeria elèctrica, electrònica, mecànica o industrial; física o matemàtiques) l’oportunitat d’adquirir o augmentar coneixements i competències en tres àrees clau: la visió per computador, la intel·ligència artificial i la robòtica. El màster pretén ser altament aplicat, de manera que ofereix la realització de diversos mòduls eminentment pràctics, però amb uns fonaments sòlids dels coneixements teòrics necessaris. Els estudiants afrontaran una gran varietat de casos reals que els permetrà desenvolupar les competències necessàries per iniciar una carrera professional o cursar estudis de doctorat en temàtiques afins.

A quién va dirigido

El perfil d’ingrés recomanat als estudiants del màster és el de llicenciats o graduats en enginyeria industrial, elèctrica o mecànica, electrònica, informàtica, robòtica, física o matemàtiques. També es tindran en compte altres àmbits afins, segons el seu expedient acadèmic i el seu currículum.

Requisitos

Els estudiants, per poder ser admesos, han d’acreditar: - Obtenció d’un grau (mínim 180 ECTS) en enginyeria o d’altres graus amb assignatures bàsiques semblants. - Un nivell adequat d’anglès per poder seguir els cursos, que correspon al nivell B2. - La motivació de l’estudiant per cursar els estudis i transcendència per al seu desenvolupament professional.

Temario completo de este curso

1r curs:
Especialització I
Manipulació Robótica
Robòtica Probabilística
Sistemes Autònoms
Geometria Multivista
Aprenentatge Automàtic
Ampliació Especialització I
Projecte de Intervenció
Projecte de localització
Projecte de Percepció
Projecte de Planificació
Gestió i emprenedoria
Escriptura científica i bones pràctiques en la investigació
2n curs:
Especialització II
Percepció 3D i fusió sensorial
Detecció i segmentació d'objectes
Tècniques avançades d'aprenentage automàtic
Estadística per a Ciència de Dades
Treball Final de Master

Ver más