¿Qué quieres aprender?

Administratius de la Generalitat de Catalunya

Administratius de la Generalitat de Catalunya

estudiaroposicions.cat

Oposición online


75 /mes
IVA exento

Duración : 10 Meses

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Objetivos

El curs té per objectiu oferir-te les eines necessàries per aprovar les diferents proves de les oposicions d'auxiliars administratius de la Generalitat de Catalunya

A quién va dirigido

El curs de preparació d'oposicions del cos d'auxiliars administratius de la Generalitat de Catalunya on line està adreçat a personal interí, funcionari o qualsevol persona que vulgui preparar-se per obtenir una plaça d'auxiliar administratiu de la Generalitat.

Requisitos

Els que es determinin a la convocatòria. Tenir accés a un dispositiu electrònic amb connexió a internet Títol de batxillerat, FP de segon grau o cicle formatiu de grau superior.

Temario completo de este curso

El temari del curs es basa en el temari publicat pel Departament de Polítques Digitals i Administració Pública de la Generalitat amb la RESOLUCIÓ PDA/3313/2019, de 29 de novembre, per la qual s'aprova el temari de les proves selectives per a l'accés a l'escala administrativa del cos administratiu de la Generalitat de Catalunya.

El temari està format per materials d'elaboració pròpia i un mínim de 20 preguntes test per cada tema.

Cada bloc temàtic tindrà un xat on line per aclarir dubtes i un fòrum per cada tema per resoldre els dubtes que vagin sorgint.

Temes: 35
Durada del curs: 9 mesos
Accés a la plataforma: 9 mesos del curs + 2 mesos sense suport
Ver más