¿Qué quieres aprender?

CURS ONLINE D’AUXILIARS ADMINISTRATIUS DE LA GENERALITAT

CURS ONLINE D’AUXILIARS ADMINISTRATIUS DE LA GENERALITAT

Apt@ Oposicions

Oposición online


850

Duración : 10 Meses

El curs online d’auxiliars administratius de la Generalirat, és la solució ideal per a tu si estàs buscant feina estable en el sector administratiu i atenció al client. El curs d’Auxiliar Administratiu prepara les oposicions de la Generalitat de Catalunya.

DIRIGIT A

El curs d’Auxiliar Administratiu/ves de la Generalitat està dirigit a totes aquelles persones que:

Volen treballar dins de l’administració pública com Auxiliars Administratius.

No tenen ben definit el seu futur, estan aturades i el que més els interessa és tenir un lloc de treball, amb un sou fix.

També, a les persones que s’han decidit a donar un canvi a la seva vida laboral.El curs disposa de tots els temes desenvolupats, vídeos explicatius, tests autocorrectius per temes, blocs i finals, i l'accés a una tutora per consultes de dubtes intercampus, i dues hores de tutoria mensual particular en horari pactat amb la tutora per videoconferència. També inclou l'actualització dels temaris, i l'adaptació dels mateixos per totes les oposicions que es vagin convocant dins del mateix àmbit.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Objetivos

Aprobar la oposición, y obtener una plaza fija en la administración.

A quién va dirigido

Hombre y mujeres de 18 a 65 años.

Requisitos

ESO o EQUIVALENTE A EFECTOS LABORALES

Temario completo de este curso

TEMA 1 Marc constitucional: els principis, els drets i deures fonamentals de les persones i les seves garanties.
TEMA 1B. L’Estatut d’autonomia de Catalunya: principis rectors, drets i deures, tipologia de competències. El Govern i el president o la presidenta de la Generalitat.
TEMA 2 L’organització de l’Administració de la Generalitat de Catalunya: principis generals i òrgans. Els departaments: estructura i atribucions. El sector públic institucional.
TEMA 3 Bon govern i transparència: concepte i principis. L’Administració pública: concepte i principis. El ciutadà i ciutadana com a titular de drets davant l’Administració: dret a la no discriminació i a una atenció adequada, drets lingüístics i dret d’accés als serveis i la informació pública. Drets relatius als mitjans electrònics.
TEMA 4 El dret a la protecció de dades de caràcter personal: definició. Categories de dades de caràcter personal. El consentiment. El consentiment dels menors d’edat.
TEMA 4 El dret d’informació. els drets de les persones interessades. el delegat de protecció de dades. mesures de seguretat. les notificacions de violacions de seguretat
TEMA 5 Concepte de procediment administratiu. Les persones interessades. Els terminis. Els actes administratius: requisits, eficàcia, nul·litat i anul·labilitat.
TEMA 6 Les fases del procediment administratiu: iniciació, ordenació i instrucció.
TEMA 7 El pressupost de la Generalitat de Catalunya: concepte i estructura.
TEMA 8 La normativa reguladora de la funció pública. Les classes d’empleats i empleades públics. L’estructura de l’ocupació pública. L’adquisició i pèrdua de la relació de servei.
TEMA 8B Les situacions administratives. La provisió de llocs de treball i mobilitat. El règim d’incompatibilitats.
TEMA 9 Atenció a la ciutadania i comunicació interpersonal: la comunicació verbal i no verbal, la capacitat d’escolta, la comunicació assertiva i les estratègies d’actuació en situacions difícils. Especificitats de l’atenció telefònica. Serveis de les oficines d’atenció ciutadana.
TEMA 10 L’Administració digital: seu electrònica i punt d’accés general electrònic. Certificat digital i signatura electrònica. Representació digital. Els registres d’entrada i sortida de documents. La xarxa de suport a l’Administració digital. El Registre electrònic general de l’Administració de la Generalitat de Catalunya.
TEMA 11 La gestió documental a l’Administració de la Generalitat de Catalunya. L’organització dels documents electrònics. La transferència, el préstec i la consulta de documents.
TEMA 12 Documentació administrativa: estructura i criteris de redacció de la carta, el certificat, la citació, la diligència, la notificació i la sol·licitud. Els usos no sexistes ni discriminatoris de la llengua en el llenguatge administratiu.
TEMA 13 Ús de les tecnologies de la informació i la comunicació a l’Administració de la Generalitat de Catalunya. Còpia autèntica (e-Còpia) i digitalització segura. Notificació electrònica (e- Notum). Valisa electrònica (e-Valisa). Tauler electrònic (e-Tauler)
TEMA 14 Els drets dels empleats i empleades públics. Els drets individuals i els drets individuals exercits col·lectivament. El dret a la carrera professional i a la promoció interna. L’avaluació de l’acompliment. Principis ètics i de conducta dels empleats i empleades públics. Els deures dels empleats i empleades públics. El règim disciplinari.
TEMA 15 El règim disciplinari. Els delictes contra l’Administració pública: la infidelitat en la custòdia de documents i la violació de secrets. La normativa aplicable al personal de la Generalitat de Catalunya sobre el tracte no discriminatori, la igualtat entre persones i la igualtat d’oportunitats entre dones i homes.
Ver más