¿Qué quieres aprender?

Oposicions al Cos de Mestres

Oposicions al Cos de Mestres

Triangle Acadèmia

Oposición online


900
IVA exento

Duración : 6 Meses

Triangle Acadèmia incorpora a la seva oferta formativa el curs per a oposicions: Cos de Mestres (educació infantil, primària, anglès , educació física, audició i llenguatge música i secundària).

En les sessions es desenvolupen els temes a partir de les idees clau del contingut de cada tema i s’elaboren els guions de suport al seu desenvolupament i s’assessora en la programació i unitats didàctiques. El professorat del curs té àmplia experiència en la preparació d’oposicions al cos de mestres.

Segons oposició, els cursos tenen un horari de tres hores/setmana i es fan en horaris de tarda/vespre i dissabtes matí.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Requisitos

Tenir complerts els 18 anys i estar en possessió (o tenir-ne les condicions per a la seva expedició) del títol de mestre de qualsevol especialitat.

Temario completo de este curso

Tipus de proves: Desenvolupament dels temes en format assistencial, assessorament de la part pràctica i de la programació i les unitats didàctiques.

Informació del curs: En les sessions es desenvolupen els temes a partir de les idees clau del contingut de cada tema i s’elaboren els guions de suport al seu desenvolupament i s’assessora en la programació i unitats didàctiques. El professorat del curs té àmplia experiència en la preparació d’oposicions al cos de mestres.

Ver más