¿Qué quieres aprender?

AZ-104: Microsoft Azure Administrator

AZ-104: Microsoft Azure Administrator

PUE

Curso subvencionado online


Gratis

Duración : 2 Meses

En el present curs oficial de Microsoft s’ensenyarà als professionals de les TIC com administrar les seves subscripcions d'Azure, protegir identitats, administrar la infraestructura, configurar xarxes virtuals, connectar Azure i llocs on-premise, administrar el trànsit d’un xarxa, implementar solucions d'emmagatzematge, crear i escalar màquines virtuals, implementar aplicacions web i contenidors, fer còpies de seguretat, compartir dades i monitoritzar solucions.

Els administradors d'Azure gestionen els serveis al núvol que abasteixen les competències d'emmagatzematge, xarxes i computació al núvol amb un coneixement profund de cada servei al llarg de tot el cicle de vida d'un servei IT. Reben les sol·licituds dels usuaris finals per a noves aplicacions al núvol i fan recomanacions sobre els serveis que s'han d'utilitzar per optimitzar el rendiment i l'escalat, així com fer el proveït, dimensionat i monitoratge i ajustar-lo segons calgui.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Objetivos

Un cop finalitzat el curs l'alumne haurà adquirit els següents coneixements i habilitats: Protegir identitats amb Azure Active Directory i implementar usuaris i grups. Administrar subscripcions i comptes, implementar polítiques d'Azure i fer servir el control d'accés basat en rols. Utilitzar eines que fa servir un administrador de Azure per gestionar una infraestructura: Azure Portal, Cloud Shell, Azure PowerShell, CLI i Resource Manager. Conèixer conceptes bàsics de xarxes virtuals com subxarxes, adreçament IP, grups de seguretat de xarxa, Azure Firewall i Azure DNS. Característiques de connectivitat entre llocs: VNet Peering, Virtual Network Gateways i Site-to-Site Connections. Estratègies de trànsit de xarxa: Encaminament de xarxa i els punts finals de servei, Azure Load Balanç, Azure Application Gateway i Traffic Manager. Característiques bàsiques d'emmagatzematge: Comptes d'emmagatzematge, blob storage, arxius d’Azure i sincronització d'arxius, seguretat d'emmagatzematge i les eines d'emmagatzematge. Màquines virtuals d'Azure: Planificació, creació, disponibilitat i extensions. Administrar funcions informàtiques serverless: Azure App Service, Azure Container Instances i Kubernetes. Realitzar còpies de seguretat d'arxius i carpetes, i còpies de seguretat de màquines virtuals. Monitoritzar una infraestructura de Azure: Azure Monitor, alertes i anàlisi de registres.

A quién va dirigido

El present curs oficial està dirigit a alumnes que tinguin experiència en sistemes operatius, virtualització, infraestructura al núvol, estructures d'emmagatzematge i xarxes.

Requisitos

Han de tenir coneixements previs sobre els conceptes següents: Tecnologies de virtualització: màquines virtuals, xarxes virtuals i discos durs virtuals. Configuració de la xarxa incloent TCP/IP, sistema de noms de domini (DNS), xarxes privades virtuals (VPN), firewalls i tecnologies de xifratge. Active Directory incloent dominis, controladors de domini, replicació, protocol Kerberos i Lightweight Directory Access Protocol (LDAP). Capacitat d'adaptació i recuperació davant de desastres incloent-hi les operacions de còpia de seguretat i restauració.

Temario completo de este curso

Mòdul 1: Identitat

Mòdul 2: Governança i compliment normatiu (compliance)

Mòdul 3: Administració d’Azure

Mòdul 4: Xarxes virtuals

Mòdul 5: Connectivitat entre llocs

Mòdul 6: Gestió del tràfic de xarxa

Mòdul 7: Azure Storage

Mòdul 8: Màquines virtuals (VM) d'Azure

Mòdul 9: Computació serverless

Mòdul 10: Protecció de dades

Mòdul 11: Monitorització

Ver más