¿Qué quieres aprender?

ANGLÈS B2 - Presencial Vic (Barcelona)

ANGLÈS B2 - Presencial Vic (Barcelona)

Infocentre Formació I Estudis S.l.

Curso subvencionado para trabajadores presencial

VIC (Barcelona)


Gratis

Duración : 6 Meses

• Utilitzar la Llengua anglesa eficaçment, amb fluïdesa i precisió, en un ventall ampli de situacions, mostrant un cert domini deis aspectes formals, discursius i lèxics de la [llengua.

• Adquirir estratègies lingüístiques i d'aprenentatge que fomentin I ‘autonomia de I ‘aprenent, fent ús del bagatge personal en I ‘aprenentatge d'idiomes

• Conèixer els valors d'altres cultures, i reconèixer els usos i convencions socials de la llengua.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

VIC

Temario completo de este curso

1. Expressió i interacció oral
Comunicar-se de manera apropiada amb fluïdesa i espontaneïtat en diverses situacions socials i professionals, sobre una amplia gamma de temes relacionats amb àmbits del seu interès i interactuant amb els interlocutors.
2. Expressió i interacció escrita
Escriure textos extensos, clars i ben estructurats, expressant i argumentant les opinions i destacant els aspectes més significatius i oferint detalls rellevants que serveixin de recolzament, amb precisió i domini deis diferents registres i tipologia textual.
3. Comprensió oral
Comprendre les informacions més rellevants de textos provinents de fonts diverses (els mitjans de comunicació, pel•lícules, conferencies, discursos, missatges enregistrats, converses telefòniques i cara a cara).
4. Comprensió lectora
Comprendre sense dificultat textos lIargs i de certa complexitat, i localitzar-hi informació específica.
Ver más