¿Qué quieres aprender?

ANGLÈS nivel B1 Lower intermediate "PET"

ANGLÈS nivel B1 Lower intermediate "PET"

Escola Sant Gervasi, SCCL

Curso subvencionado para trabajadores presencial

Mollet Del Valles (Barcelona)


Gratis

Duración : 9 Meses

Aquest programa formatiu proporcionarà als alumnes la formació en llengua anglesa necessària perquè puguin presentar-se a les proves d'acreditació oficial del nivell B1

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Mollet Del Valles
Julio 2022

Objetivos

Preparar-te per superar l'examen oficial d'anglès nivel B1 Lower intermediate "PET"

A quién va dirigido

Prioritariament a persones treballadores afectades per un expedient de regulació temporal com a conseqüència de la crisis derivada de la COVID-19,les persones ocupades, així com persones en situació d'atur dins del límits definits a les bases reguladores.

Requisitos

Les persones interessades han de realitzar prova de nivel abans d'accedir al curs o acreditació oficial d'estudis d'idiomes.

Temario completo de este curso

A l'acabar el nivell B1 l'alumne serà capaç de:
- Comprendre el sentit general, la informació essencial, els punts principals i els detalls més rellevants de textos orals, transmesos de viva veu o per mitjans tècnics, clarament estructurats, en un registre formal o informal, en llengua estàndard, referents a assumptes i temes generals o coneguts, pronunciats a velocitat mitjana, bones condicions acústiques i amb possibilitat de repeticions.
- Produir textos orals ben organitzats, amb certa flexibilitat i adequats a la situació de comunicació, en relació a una varietat de temes generals, amb un repertori i control dels recursos lingüístics satisfactori i amb certa precisió, correcció i fluïdesa, tot i que s'evidenciï el accent i l'entonació de la llengua materna.
- Participar en converses relacionades amb una varietat de temes generals i sobre assumptes menys corrents, de forma organitzada i adequada a la situació de comunicació, reaccionant i cooperant amb una correcció, fluïdesa i espontaneïtat que permetin la interacció, encara que de vegades sigui encara necessari el cert suport de l'interlocutor.
- Comprendre el sentit general, els punts principals i els detalls més rellevants de textos escrits clars i ben organitzats, en llengua estàndard, fins i tot extensos, procedents de diverses fonts i referits a l'actualitat, la cultura o relacionats amb els seus interessos o la seva especialitat.
- Escriure textos clars i detallats de diversa tipologia, amb diferents propòsits, amb correcció formal, la cohesió, la coherència i el registre adequats, en els quals se sol·licita o es transmet informació, es descriuen o narren esdeveniments coneguts, fets imaginaris, somnis, desitjos, sentiments, reaccions i desitjos, es justifiquen breument opinions i s'expliquen plans i projectes.
Ver más