¿Qué quieres aprender?

Màster en autoconeixement, transformació emocional i cosmovisió espiritual

Màster en autoconeixement, transformació emocional i cosmovisió espiritual

Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona

Máster presencial

Barcelona


3001-4000 €

Duración : 18 Meses

L'Iscreb colabora en aquest màster experiencial que, en el període de dos cursos, integra la dimensió emocional i l’espiritual, amb sessions teòriques, tallers d’introducció a la meditació, el silenci, la meditació, l’escriptura autobiogràfica, el treball manual, la natura, els textos sagrats… convivint amb una comunitat monàstica femenina del cor de Barcelona. Els seus directors són l’Esperança Atarés, abadessa de Sant Pere de les Puel.les i ex-alumne de la Fundació Vidal i Barraquer, i Francesc Grané, coordinador de l’Àrea de Psicologia i Espiritualitat de la (FVB.)

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona
Enero 2023

Objetivos

AUTOCONEIXEMENT 1. Prendre consciència d’un mateix, dels orígens i la pròpia història. 2. Identificar allò què més t’identifica com a ésser singular i conscienciar allò que vols transformar de tu mateix/a. 3. Accedir al teu món emocional conscient i inconscient, comprenent les motivacions que orienten les teves actuacions de la teva vida. TRANSFORMACIÓ EMOCIONAL 1. Crear una dinàmica de transformació emocional interna. 2. Ajudar a unificar la vida aportant-li un eix vertebrador. 3. Entendre en primera persona el procés espiritual concomitant al procés particular d’evolució psíquica. 4. Ajudar a construir un Jo altruista com a forma de desenvolupament d’un Jo espiritual. 5. Millorar la relació amb els altres i generar vincles de qualitat humana. COSMOVISIÓ ESPIRITUAL 1. Desvetllar una mirada de la realitat i d’un mateix autèntica, integrada i conscient, més enllà de l’ordre empíric, les creences i condicionants extern. Crear espais per accedir al misteri d’allò real. 2. Construir una vida interior compatible un Jo estructurat amb una experiència de no apropiació de les coses, les persones i la realitat. 3. Crear el vincle entre la pròpia experiència i tota l’herència d’espiritualitat i mística cristiana. 4. Treballar les relacions en una Espiritualitat-24 hores a través dels diferents àmbits: treball, descans, àpats i alimentació, formació, relacions (família, parella i grup) 5. Adquirir una formació sobre els textos sagrats cristians i la seva experiència mística. 6. Viure l’experiència de comunitat espiritual.

A quién va dirigido

Obert a totes les edats, especialment a les generacions de 25 a 50 anys. El curs està organitzat per la Fundació Vidal i Barraquer en col.laboració amb l’ISCREB, la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna, i el Monestir de Sant Pere de les Puel.les.

Requisitos

Per accedir-hi cal estar en possessió d’una titulació universitària Títol de Grau, Llicenciat o Diplomat universitari. Altres formacions seran valorades personalment. Places limitades. S’accepten alumnes sense titulació universitària que al finalitzar el programa podran obtenir un Diploma d’extensió universitària. Es realitzarà entrevista personal amb el Director del Curs. Cal presentar un Currículum Vitae. El curs compartirà algunes sessions amb els alumnes del curs Construeix la teva vida espiritual des del silenci d’un Monestir cristià.

Temario completo de este curso

1. Antropologia del subjecte.
2. Comprendre el nostre món interior.
3. L’experiència psicològica i la gènesi relacional de la ment.
4. L’experiència i els itineraris espirituals.
5. Introducció als textos sagrats cristians.
6. Introducció a la meditació, al silenci i la contemplació.
7. Nuclis de l’experiència espiritual cristiana.
8. Espiritualitat transformadora.
9. Enganys i autoenganys en la vida espiritualitat.
Ver más