Meditacio

Meditacio

UBK Ki Dojo Catalunya

Curso presencial

Barcelona


Precio a consultar

La meditació és l'art de l'atenció, del realisme, ens acara als nostres conflictes i ens dóna eines per a no fugir-ne i resoldre'ls. Art d'observar i desvetllar el que amaguem darrere de les presses, estrès, queixes, justificacions i judicis.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Barcelona

Requisitos

Consulta els nostres descomptes i promocions
Obert a totes les persones i edats

Temario completo de este curso

TALLER DE MEDITACIÓ

13 de març de 2011

Professor: Jordi J. Serra

La meditació és la llibertat de la ment. La llibertat darrera i més pregona és la llibertat respecte dels nostres propis pensaments. La meditació ens ensenya a circumscriure els pensaments a la seva funció bàsica d'entendre la realitat per tal que no interfereixin en el procés fonamental de percebre el món característic d'una ment forta i espiritual.

La meditació ens duu a ser més realistes pel que fa al nostre món i a la nostra vida (experiències, recursos, relacions amb persones i situacions, amb el cos, amb la mort, amb la dimensió espiritual) i ens col·loca en una posició en la qual l'engany esdevé impossible i s'esvaeix.

En la meditació, hi trobem equanimitat, calma i harmonia; si més no, una forma equànime, encalmada i harmoniosa d'abordar els nostres inferns personals i una via segura de sortir-ne. En aquest taller, posarem les bases per a una pràctica de la meditació sòlida i ben arrelada en tradicions mil·lenàries.

Obert a tothom (tant principiants com avançats).

HORARI: 10.30h-14.00h

PREU: Consulta els nostres descomptes. Preu especial si t'inscrius al taller de meditació y/o taller de respiració y/o taller de txi-kung.

LLOC: UBK Ki Dojo Catalunya.

UBK Ki Dojo Catalunya és un centre especialitzat en tai-txi, txi-kung, aikido, meditació i salut emocional per al desenvolupament personal. Més de 25 anys d'experiència avalen l'ensenyament de qualitat d'UBK. Centre acreditat oficialment per la Ki No Kenkyukai International Association, pel Consell Superior d'Esports i pel Comitè Olímpic Espanyol.

Ver más