¿Qué quieres aprender?

Plataformes e-learning

Plataformes e-learning

Centro de Estudios CESI

Curso subvencionado online


Gratis

Duración : 45 Días

Adquirir els coneixements suficients per navegar en plataformes e-learning, tant des del punt de vista d'alumne com des del punt de vista del professor i administrador.

- Concretar aquells factors que orienten l'elecció d'una plataforma determinada i els seus principals

indicadors de qualitat, per manejar els serveis i eines que es poden incorporar.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Objetivos

Este curso de plataformas e-Learning son un conjunto de servicios interactivos en línea que proporciona herramientas y recursos (contenido) a capacitadores, estudiantes y otras personas estrechamente relacionadas con la educación dentro de una empresa o institución educativa.

Temario completo de este curso

CONTINGUTS
1. Introducció a l’E-learning 1.1. Context 1.2. Les Tics en Educació 1.3. Conceptes bàsics 1.4. Orígens i evolució 1.5. Objectius d'un sistema d'-e-learning 1.6. Avantatges i inconvenients de l'elearning 1.7. Variables que justifiquen l'ús de l'e-learning.
2. Elements que conformen un sistema d’E-learning 2.1. Introducció 2.2. Plataforma tecnològica 2.3. Contingut multimèdia 2.4. Serveis.
3. Aspectes psicològics i pedagògics en els entorns educatius virtuals 3.1. Factors pedagògics, canviant 2022 Catàleg d'especialitats paradigmes 3.2. Models pedagògics i teories de l'aprenentatge 3.3. Aprenentatge en e-learning 3.4. Requisits pedagògics de les solucionis e-learning.
4. Planificació de la formació 4.1. Programació del procés d'ensenyament-aprenentatge en e-learning 4.2. Engegada d'una solució e-learning 4.3. Obstacles per a la implementació d'una solució e-learning
5. La teletutorització 5.1. La teletutorització 5.2. El teletutor 5.3. L'acció tutorial en e-learning
6. L'avaluació de la formació 6.1. Avaluació de la formació. Conceptes generals 6.2. Avaluació de programes de formació 6.3. Avaluació de l'estudiant en modalitat e-learning 6.4. Els instruments de l'avaluació formativa.
Ver más