Informàtica per a oposicions

Informàtica per a oposicions

Ofimega Acadèmies S.L.

Oposición presencial

Salou (Tarragona)


46 
IVA inc.

Word
Crear texts e introduir salts de pàgina, encapçalaments i peus de pàgina, vores. Utilitzar les eines de correcció. Utilitzar fonts diferents, aplicar format a paràgrafs, vores, ombrejats, llistes i vinyetes. Facilitar el format de documents
Excel 15
M&

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Sedes

Localización

Fecha inicio

Salou

Temario completo de este curso

Word 15
Crear texts e introduir salts de pàgina, encapçalaments i peus de pàgina, vores. Utilitzar les eines de correcció. Utilitzar fonts diferents, aplicar format a paràgrafs, vores, ombrejats, llistes i vinyetes. Facilitar el format de documents mitjançant plantilles. Crear taules clares i ben definides. Maneig de gràfics i auto formes per a introduir fletxes , quadres de text i texts ressaltats.


Excel 15
Mètodes d’introducció de fórmules. Noms de rang. Crear factures i pressupos-tos. Dissenyar balanços i llistat de saldos acumulats. Funcions estadístiques, lògiques i de consulta. Elaboració de gràfiques. Crear bases de dades i apli-car filtres. Funcions condicionals i taules dinàmiques. Protegir fórmules, fulles i llibres de treball. Macros i aplicacions. V. Basic en Excel.

Ver más